Elke dag een nieuw gerecht

Een verse dagschotel in Snackbar De Lange Reep

Onze dagschotels worden dagelijks vers bereid en zijn zowel ’s middags als ’s avonds verkrijgbaar. Heel wat vaste klanten komen dan ook elke dag langs om hun overheerlijke schotel te eten. Maar uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor lekkere snacks in onze frituur - snackbar te Wommelgem. Op regelmatige basis zijn er promoties zoals bijvoorbeeld een snack van de week of extra korting op een bepaald stuk vlees.

Vlees en vis

Elke dag worden er twee dagschotels gemaakt: eentje met vlees en één met vis. Kostprijs is 9 euro of 9.50 euro. De schotels kunt u op voorhand bestellen indien u zeker wenst te zijn dat ze nog verkrijgbaar zijn want wij hebben tal van vaste klanten dus ze vliegen de deur uit! Maar gewoon langskomen zonder reservatie kan uiteraard ook.

Seizoensgerechten

Omdat wij graag creatief bezig zijn in onze keuken bereiden is er geen vastgelegde menukaart voor de dagschotels. Wij gaan creatief te werk en maken graag gebruik van wat er specifiek beschikbaar is volgens de seizoenen. Ontdek Snackbar De Lange Reep te Wommelgem en kom lekker eten aan zeer democratische prijzen.

Contact

contact
De Lange Reep
Contacteer ons!
03 500 06 73